En dag kvar. I Albacete

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga. En dag kvar. Har en stor klump i magen och är rörd på ett sätt som jag annars bara upplever när mina barn, Lo & Dante, gör något riktigt bra. Vilket i och för sig händer allt oftare…

Det går inte att komma ifrån att otroligt många människor har avsatt själ & hjärta, tid & pengar, kunskap & yrkeskunnande för att förverkliga en av mina fantasier.

Eller såhär dags i spektaklet; en av mina drömmar.

För hur man än vänder och vrider på det, det är typiskt en sådan sak man säger: “Borde vi inte ställa upp i världens första vm för elmotorcyklar…?”. Detta är precis den sortens dumheter man lätt kan säga. Och sedan tappa bort, oftast bara för att några år senare se någon i nyheterna som gjort precis det man sa. Och borde gjort. Istället för att bara betrakta det som en febrig eller löjlig fantasi.

Med hjälp av er, alla mina vänner, har min fantasi omvandlats till en dröm, en dröm jag har fått förverkliga. Snacka om att jag står i skuld till er alla, en skuld jag gladeligen återgäldar, i alla era drömprojekt.

Inte en skuld i pengar (jodå, vissa av er är jag skyldig pengar men det är inte det jag beskriver just nu.) utan en glatt återbetalningsbar skuld i uppmärksamhet och stöd för era projekt.

För jag har bevisligen upplevt att den största rikedomen kommer av att ha ett massiv helhjärtat stöd från vänner, bekanta och intressenter. Värt allt.

Men när jag postar detta står jag på en tävlingsbana i Albacete i Spanien. Och ser hur teamet lägger de sista förberedelserna på plats inför morgonens träningspass. I VM.

All is good. All is good. All is good.

Morris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s