Två dagar kvar. Äras de som äras bör.

Vi är ett fåtal som syns, hörs och länkas i detta vidunderliga projekt. Men det är fler som bör äras.

För dig som kommer utifrån och försöker förstå vad vi har gjort – från en tweet till vm-final på mindre än sju månader – och förundras över hur man lyckas med ett projekt av denna dignitet är det bara att börja läsa nedan:

Tack @englundjohan för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack @fdqps för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack @Micke för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack @petterknutsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack @TomasNyberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack A Pretty Different Factory för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack agda olsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Alexis Fellenius för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Alfco för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Abrahamsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Carlsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Hansen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders M Olausson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Olofsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Sporring för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anders Wengelin för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack andersson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Andie Nordgren för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Andreas för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Andreas Thell för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Andreas Wiberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Anna-Klara för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Azhar Hussain för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Beastankar för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack bjornfalkevik för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Björn Jeffery för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Björn Olofsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Bodil Andersson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack bollywood för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack bpetre för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Calle Sirén för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Carl Johan Engvall för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Caro Landström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Charlotta Friborg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Christer Olsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Christian Bolstad för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Christian Wiesner för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack d0pp13r för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Daggeafknared för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Daniel A Johansson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Daniel Brahneborg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Dante för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack David Ajnered för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack David Hall för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack David Stark för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack David Svensson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack deeped för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Deportivo för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Doktor Spinn för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Emanuel Karlsten för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Erik Bergman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Erik Edbladh för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Erik Fors-Andrée för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Erik Sellström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Esse för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Eva H för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Flakmoppen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Follow Me Darling för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Fredrik Dalmo för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Fredrik Lyreskog för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Fredrik Strömberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Fredrik Wass för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack frick för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Gabriel Ashman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Gitta för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack grafstrom för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Granding för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Gunnar R Johansson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Gustav Holmström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Gustav Winberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Hans G Andersson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Hans-Gunnar Gustavsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack haw för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack hbruce för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Helena för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Henrik Ahlen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Henrik Ismarker för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Henrik_Sundström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Herman Olsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Hilgers Enterprises AB för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack ingela för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Ivar Kvadsheim för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Janne Ch för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Jesper Andersen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Joachim Keim för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Joacim Nilsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Joakim Green för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Joakim Lind för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Joakim Nyström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack jobla för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Jocke Jardenberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Johan Brandt för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Johan Hedberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Johan Lange för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack johaneje för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Johanna Celion för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Jonas Nockert för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Jonathan Stara för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack jonneyhigh för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Josef för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack jwolfers för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Kai för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Kaizr för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Kajsa Ericson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Karin Andersson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack klaus madsen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack klura för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Kristoffer för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Kuno för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Lawis för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Leo Wallentin för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Lisa Bjerre för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Lo Richardson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Louise Lifvenborg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack m00ns för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack macsolve för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Madde H för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Magnus Liljegren för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Magnus Wide för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack magnushoij för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack majselutten för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Malin Jonsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Maria Hägglöf för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Maria Schreiber för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack markmedia för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Martin för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Martin Källström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack MaryXJ för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mathiasj för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mattias Boström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mattias Edsman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack mcsarcne för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mia* för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Micke för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mikael Zackrisson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack MikaelaWaxin för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack mjonsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack mockzallad för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Morris Magnusson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Mr & Mrs Andreasson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack MrGreen för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack MysMagnus för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Niclas Holmqvist för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Nikke Lindqvist för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack NiklasDahlqvist för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Nils Hannerz för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack orre för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack oskcar för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Patrik Engberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Patrik Fältström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Paula Marttila för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pelle Sten för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pelle Wessman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Per Arne för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack per åström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack peranchor för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Peter Carlsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Peter Gülich för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Peter Jonsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Petter Palander för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack pilotmouse för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pontus Jeppsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Popa för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack powerlapp för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pär Karlsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pär Nilsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Pärre för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack qvister för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Remes för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Revisor för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Rikard Nilsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Robert Hultman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Robert Rosén för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack sanapes för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Scaber Nestor för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Sergej Kotliar för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Songs I Wish I Had Written för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Soul för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Stefan Carlsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Stefan Oldmark för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Stellan för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Suzanne Fors för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Svenåke för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Sören Klingborn för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Tage Ögren för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack The Swedish Stig för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack TheJennie för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Therese Göterheim  för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack theresia för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Thomas Strindberg för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Thorbjörn Larsson för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Thord Daniel Hedengren för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack tim för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Tim Tidman för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Tobbe L för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Tobia Björkgren för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack TobiasSvärd för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Tomas Wennström för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Ulf Liljankoski för ditt engagemang, kunnande och mod. Tack Zeal för ditt engagemang, kunnande och mod.

Och tack även till er som på samma sätt varit med, men valt att inte synas på webben.

(Saknar du ditt namn här – sms:a +46xxxxxxxxx. Typ nu.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s